Novice
 
 

Usposabljanje WPPSI-III

WECHSLERJEVA LESTVICA INTELIGENTNOSTI ZA PREDŠOLSKE OTROKE - WPPSI-IIISI torek, 10. in sreda, 11. junij 2014, od 9.00 do 17.00 ure

Spoštovana kolegica, spoštovani kolega!

Vljudno vabljeni na usposabljanje za uporabo WPPSI-IIISI. Program smo pripravili tako, da je usposabljanje namenjeno tistim, ki test že uporabljate, in tudi tistim, ki ga še boste. Cilj dvodnevnega usposabljanja je usmerjen v uporabnost (kdaj uporabiti test) in strokovno uporabo testa. Svoje bogato znanje in izkušnje bo z nami delila dr. Eva Tideman, specialistka klinične psihologije in nevropsihologije iz Univerze Lund na Švedskem.

VSEBINA

Torek, 10. junij 2014, od 9.00 do 17.00

Uvod: Wechslerjeve lestvice Teoretično ozadje in predstavitev WPPSI-IIISI Izvedba in vrednotenje WPPSI-IIISI Praktično spoznavanje WPPSI-IIISI (delo v manjših skupinah)

Sreda, 11. junij 2014, od 9.00 do 17.00

Kako interpretirati WPPSI-IIISI Prednosti in pomanjkljivosti WPPSI-IIISI Različni pomembni vidiki klinične uporabe

Usposabljanje bo v Ljubljani v prostorih M hotela na Derčevi 4 v Ljubljani (za kinom Šiška).

Usposabljanje bo v angleškem jeziku. Prosim, sporočite nam, če bi potrebovali prevajalca. Vsak udeleženec bo prejel gradivo in ob koncu potrdilo o udeležbi. Za lažje delo prinesite s seboj tudi svoj izvod testnega gradiva. Poskrbljeno bo za pijačo in pecivo med odmori ter za skromno kosilo.

Kotizacija dvodnevnega usposabljanja je 210,00 EUR + 22 % DDV (tj. 256,20 EUR). Udeleženci iz iste organizacije imajo 10 % popust. Prav tako imajo 10 % popust vsi psihologi, ki so nam pomagali pri standardizaciji s testiranjem ali organizacijo v vrtcih in šolah. Račun vam bomo poslali po končanem usposabljanju.