TESTcenter

Na Centru za psihodiagnostična sredstva imamo nove prostore za psihološka testiranja, ki smo jih poimenovali TESTcenter. Prostori so urejeni za različne namene ocenjevanja.

Prostori so namenjeni tudi za najem in pripravljeni po mednarodnih strokovnih standardih, tako da imajo udeleženci in izvajalci testiranja ali assessmenta najboljše pogoje za delo. Uporabniki prostorov imajo na voljo napitke in prigrizke, pred vhodom imamo lastna parkirna mesta, dostop pa je urejen tudi za invalide.

Prostore lahko najamete za izvedbo assessment centra ali psihološko testiranje, najamete pa lahko tudi psihologa, ki bo nadzoroval računalniško/internetno testiranje, teste vrednotil in/ali tudi interpretiral. Pri nas lahko tako na enem mestu kupite teste, najamete računalnike, tablice, se posvetujete s psihologom …

Nudimo tudi možnost testiranja na daljavo. K nam lahko pošljete testiranca, on izpolni vaše teste pod nadzorom, nato pa vam izdamo potrdilo, s katerim zagotovimo, da je bil testiranec med izpolnjevanjem nadzorovan. Na tak način ste lahko prepričani, da so rezultati resnično njegovi in verodostojni.

Na Centru za psihodiagnostična sredstva poskrbimo tudi za ustrezno shranjevanje izpolnjenih testov in psiholoških mnenj, tako da za to ni potrebno skrbeti vam.  

Prostori so primerni tudi za usposabljanja, delavnice in terapevtske skupine, pri čemer si lahko izberete, v katerem prostoru bi želeli biti, odvisno od vašega namena in števila oseb. 

Prijava na e-novice
CAPTCHA slika
V spodnje polje vnesite zgoraj izpisano kodo

Podatki o podjetju

Center za psihodiagnostična sredstva, d.o.o.

Litostrojska 44d, 1000 Ljubljana
Email: info(a)center-pds.si

t: + 386 1 51 41 666 | f: + 386 1 51 41 662