Jesen 2018: Profil ocene posebnih potreb (SNAP)

Komu je usposabljanje namenjeno?

Usposabljanje je namenjeno specialnim pedagogom, logopedom, psihologom, pa tudi pedagogom z najmanj triletnimi izkušnjami in strokovnim izpopolnjevanjem na področju populacije SUT.

Jeseni bomo izdali razširjen in posodobljen Profil ocene posebnih potreb SNAP - Združen. Sestavljen bo iz posodobljene sedanje oblike SNAPa (SNAP-3) in dodatnega dela, ki vključuje čustvene, socialne in vedenjske težave (SNAP-V).

Na kratko o usposabljanju

Usposabljanje bo predvidoma potekalo v dveh modulih:

  • Modul 1: spoznavanje instrumenta SNAP-3 in njegova uporaba v praksi - predstavitev vprašalnikov (specifične učne težave), nalog, profila in uporaba programa; izvedba in vrednotenje; delo s primeri SNAP-3.
  • Modul 2: spoznavanje instrumenta SNAP-V in njegova uporaba v praksi - predstavitev vprašalnikov (čustvene, socialne in vedenjske težave); izvedba in vrednotenje; delo s primeri SNAP-V.

Cilj je usposobiti strokovnjake za izvedbo in interpretacijo rezultatov SNAP - Združen (SNAP-3 in SNAP-V) ter povezovanje specifičnih značilnosti.

 

Naslednji termin

Usposabljanje je nazadnje potekalo 23. novembra 2016. Predvidoma v oktobru 2018, ko bo izšel prenovljeni SNAP - Združen, bomo usposabljanje ponovno organizirali. 

Veseli bomo vaše informativne predprijave, da vas obvestimo, ko bo določen naslednji termin.